I Norge er vi blitt mer og mer komfortable med spill på nettcasino, og blant de absolutte favorittene for nordmenn finner vi de gode gamle spilleautomatene.

Etter at spilleautomatene ble fjernet fra landets butikker, spisesteder og hvor man ellers kunne finne dem, måtte vi finne nye beitemarker. Heldigvis finnes det store mengder med morsomme og spennende automater på nett, og det kommer stadig flere.

 

most-popular

Gamle slagere i ny innpakning

Blant slagerne finner vi storgevinstmaskiner som for eksempel Jackpot 6000, Mega Moolah og Mega Fortune. Disse tre er alle nokså tradisjonelle og med skyhøye utbetalinger, og vi har faktisk fått flere norske millionvinnere på disse automatene. Denne typen spilleautomater går aldri av moten, ettersom høye premier, god tilbakebetalingsprosent og spennende spill gjør at man ikke helt klarer å gå lei.

I 2016 fikk vi i tillegg en rekke nye spilleautomater, som raskt er på vei inn i varmen hos norske spillere. Et godt eksempel på dette er 4 Seasons fra Betsoft. Denne automaten er bygget rundt kinesiske stjernetegn, og er en tradisjonell automat. En ny jackpotautomat kom fra Microgaming, nemlig Wild Orient. Med mange gevinstmuligheter og høye premier er dette absolutt en automat der er verdt å prøve ut.

Smaken utvikles

Nå som nordmenn bruker mer penger på nettspill enn aldri før har vi kanskje også blitt enda mer kresne, og vi krever det aller beste også når det kommer til spilleautomater. En skikkelig suksess i 2016 var Guns N’Roses-automaten fra NetEnt. Denne er naturligvis bygget opp rundt bandet med samme navn, og byr på hele sanger i tillegg til et stilig utseende og spennende game play. Denne automaten ble i tillegg fulgt opp med lignende automater hvor musikken kommer fra Jimi Hendrix og Motörhead. Absolutt flotte automater for musikkelskere, men også spennende nok helt i seg selv.